headerimage

Heb je last van Artrose?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Marilyn, praktijkassistent bij Fysio Geleen. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Artrose.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
0850516478 WhatsApp

Een artrose behandelplan dat bij jou past

De drie stadia van artrose

Artrose ontstaat in drie fases. In het eerste stadium is er slijtage maar zijn er nog geen klachten. In het tweede stadium ga je het echt merken: je voelt ernstige pijn en je kunt je niet meer zo goed bewegen. In het derde stadium komen daar ontstekingen en zwellingen bij en voelen sommige mensen stukjes losgelaten bot.

Fysiotherapie bij artrose

Meestal komen mensen met artrose in het tweede stadium met ons in contact. De belangrijkste doelen zijn het verlichten van pijn en het vergroten van je mogelijkheden. Jouw fysiotherapeut zal je verhaal aanhoren en een lichamelijk onderzoek doen om erachter te komen wat je wel en niet kunt, wat je wilt kunnen en waar jouw uitdagingen liggen. Maak gauw een afspraak om hiermee aan de slag te gaan.

Een fysio behandelplan op maat

Nadat we alles in kaart hebben gebracht stellen we een oefenprogramma op dat goed bij je past. Het behandelplan bestaat uit ‘dingen die je wilt bereiken’ en ‘manieren om dat te doen’. We kijken bij elke stap samen met jou wat het fijnste werkt en wat het beste resultaat oplevert.

Gevorderde artrose

Als je in een gevorderd stadium van artrose zit kun je een kunstheup of -knie krijgen. Wij helpen je in dat geval in de periode voor en na de operatie. Voor de operatie richten we ons op het opbouwen van kracht. Na de operatie staan we je bij in je herstel, het veilig bewegen in je eigen huis en zorgen we er samen voor dat je uiteindelijk weer kunt sporten.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

671 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top